Σφαιρική Co. κυκλωμάτων επιτυχίας, ΕΠΕ

 

Κατασκευαστής παγκόσμιου επαγγελματικός PCB

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Global Success Circuits Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Ενιαία όψης του σκάφους PCB για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Ενιαία όψης του σκάφους PCB για τις πωλήσεις
Ι '' μ πολύ ευτυχές με την εμπειρία μου με σφαιρική επιτυχία. Αρχικός από την εύκολη διαταγή, που κινείται για να ανατροφοδοτήσει γρήγορα για να επιβεβαιώσει μερικές λεπτομέρειες πρίν κατασκευάζει, το πράγμα που απεικονίζει τον επαγγελματισμό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κοστουμιών. Η τιμή είναι ανίκητη και η ποιότητα είναι φανταστική. Σίγουρα συστήστε!

—— Thomas Schlie

Τέλειο PCB και τιμή!

—— Anita Bergoc

Πολύ υψηλός - ποιότητα, γρήγορα να στείλει και τέλεια απόδοση συγκόλλησης! Θα αγοράσει πάλι!

—— Marcin Hajdzinski

Πολύ γρήγορα ναυπηγήστε το χρόνο και τη ναυτιλία. Ι ′ μ πολύ που εντυπωσιάζεται. Η ποιότητα επεξεργασίας είναι άριστη, και η βοήθεια πελατών είναι πέντε αστέρια. _αυτός αξίζω όλος μας εμπιστοσύνη. _αυτός ′ VE μετα:τρέπω ένας μου αγαπημένος προμηθευτής. Συνεχίστε όπως αυτό!

—— Hana Heřmanová

Άριστο κόστος, ποιότητα και πολύ γρήγορα! Ι ικανοποίηση '' μ πολύ!

—— Allan Hick

Μπορείτε πραγματικά να είστε υπερήφανοι τέλειού σας! Οι εργασίες πινάκων τελειοποιούν και έχουν τις ακριβείς μετρήσεις! Επίσης οι πίνακες έφθασαν πολύ γρήγορα! Η καλή εργασία και σας ευχαριστεί!!

—— Adem ACAR

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

       Το εργοστάσιο Shenzhen καλύπτει περίπου 6000 τετραγωνικά μέτρα, με περισσότερους από 150 ανθρώπους, κυρίως την εστίαση σε παραγγελία μικρών και μέσων ποσότητας επεξεργασίας δειγμάτων. Στηργμένος στην ισχυρή αγορά και την τεχνική ικανότητά μας, το εργοστάσιο Shenzhen έχει το πολύ ώριμο ποιοτικό σύστημα ελέγχου στα μεγάλης ακρίβειας πολυστρωματικά, θάβω-τυφλά vias, πίνακες σύνθετης αντίστασης, υψηλής συχνότητας πίνακες. Για το δείγμα γρήγορος-στροφής και το μικρό πίνακα ποσοτήτων, έχουμε την πολύ σταθερή ικανότητα παράδοσης και διαδικασίας που μπορεί να βεβαιώσει 12-36 ώρες της παράδοσης στο χέρι χρηστών. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής μέχρι 12.000 τετραγωνικές επιχειρησιακές φιλοσοφίες meters.the της γρήγορης παράδοσης, της σταθερής ποιότητας και της άριστης υπηρεσίας, έχουμε μια καλή φήμη στις διάφορες βιομηχανίες.

   

        Το εργοστάσιο Jiangxi ιδρύθηκε το 2010. επενδύει USD$10million για να χτίσει μια επαγγελματικά μεγάλη επιχείρηση PCB που κατασκευάζει το διπλό στρώμα και το πολυστρωματικό PCB πιάτων γυαλιού και το PCB πυρήνων μετάλλων. Cover15,000 τετραγωνικά μέτρα. Οι νέες εγκαταστάσεις εντελώς οι αυτόματοι εξοπλισμοί παραγωγής εισάγοντας από τις αναπτυγμένες χώρες. Και επίσης χρησιμοποιεί τα ανώτερα παραγωγικά και διοικητικά personnels και πραγματοποιεί το σύστημα cErp που ελέγχει αποτελεσματικά τη διαδικασία παραγωγής. Έχει τη σταθερή δυνατότητα να παραδώσει γρήγορα και να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα. Όσον αφορά τους σημαντικούς πελάτες που έχουν τις διαταγές της μαζικής ποσότητας PCBs. Αυτό που είναι περισσότερος, η ικανότητά του PCB κατασκευής μπορεί να φθάσει σε 50.000 τετραγωνικά μέτρα και την αρχισμένη παραγωγή με τις διαταγές που προσανατολίζονται από τη μεγάλη και μέση ξελεπιασμένη ποσότητα PCBs από τον Ιούνιο του 2011.

   

       Το εργοστάσιο Jiangsu ιδρύθηκε το 2014. Η περιοχή εργοστασίων είναι 25000 τετραγωνικά μέτρα. Χρησιμοποίηση το νεώτερου, της αυτοματοποίησης, της αποδοτικότητας, της τεχνολογίας και του εξοπλισμού. Η ικανότητα ανά σκώρο είναι 50000 τετραγωνικά μέτρα.

  Global Success Circuits Co.,Ltd

  Global Success Circuits Co.,Ltd

   

  Global Success Circuits Co.,Ltd

   

  Global Success Circuits Co.,Ltd

  Global Success Circuits Co.,Ltd

 • OEM / ODM
 • Ε & Α
Στοιχεία επικοινωνίας
Global Success Circuits Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Rose Guo

Τηλ.:: 86-755-81773971-81773970

Φαξ: 86-755-81737377

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)